Jeugd

Jeugdgroepen

Oppasdienst

Doordat er bijna geen kleine kinderen meer zijn tijdens de kerkdiensten is er geen vaste oppas meer voor kinderen tot 4 jaar.

Als er wel ouders met kleine kinderen voor de oppasdienst zijn, zal de dienstdoende ambtsdrager iemand uit de kerk vragen om op te passen. Ouders kunnen zich vóór het begin van de kerkdienst melden in ‘De Ontmoeting’ (het zaaltje achter de kerk) en vragen naar de ouderling van dienst. Deze zal dan zorgen dat er oppasdienst geregeld wordt.

Kindernevendienst

Voor de kinderen van het basisonderwijs is er tijdens de kerkdienst de kindernevendienst. Naast de wekelijkse kindernevendienst worden er speciale activiteiten georganiseerd, zoals elk jaar een Kindernevendienstdag, een project tijdens de adventstijd en tijdens de veertigdagentijd. Deze projecten worden afgesloten met een gezinsdienst op eerste Kerstdag en eerste Paasdag.

De ouders van de kinderen uit de gemeente zijn verenigd in een appgroep. In deze appgroep komt elke week een uitnodiging en kunnen de ouders aangeven of er kinderen naar de KND komen.

Wilt u uw kind aanmelden voor de KND? Dan kan dat per mail.

Jeugdkapel

Voor de jeugd vanaf de middelbare school wordt gedurende het seizoen maandelijks een activiteit georganiseerd. Deze activiteiten zijn in principe op een vrijdag avond vanaf 19:30 uur in de jeugdruimte. Hierbij zal het gaan om gezelligheid maar zeker ook om de kerk vanuit een ander punt te bekijken. De activiteiten zullen hierom divers zijn zoals samen koken/eten, filmavond. Maar ook het bezoeken van andere kerken/geloofsgemeenschappen behoord tot de mogelijkheden.

terug