Administrateur

Vacature administrateur (v/m) nieuwe PG Maas en Peel (voorheen PG Boxmeer, Gemert-Boekel en Venray)

Algemeen

De PKN gemeenten van Boxmeer, Elsendorp en Venray gaan per 1 januari 2024 samen verder als één organisatie. Hierdoor ontstaat er één organisatie met twee administraties, namelijk de administratie van de kerk en de administratie van de diaconie.
De administraties, die nu gedaan wordt door zes personen, willen we zodanig inrichten, dat slechts één persoon zich hiermee hoeft bezig te houden.
Uitgangspunt hierbij is dat de financiële middelen van de gemeenten in principe worden samengevoegd.

Wij zoeken een administratieve medewerk(st)er voor de nieuw op te richten organisatie. In verband met de voorbereidende werkzaamheden kan de aanstelling per 1 november 2023 geschieden.
 

Wie zoeken wij?

Ben jij nauwkeurig, flexibel, integer en dienstvaardig, heb je een sterk verantwoordingsgevoel en heb je affiniteit met cijfers? Heb je ook enkele jaren ervaring als administratief medewerk(st)er en kun je zelfstandig werken?
Dan zoeken wij jou.
 

Met wie werk je samen?

Je werkt nauw samen met de voorzitter en penningmeester van het College van Kerkrentmeesters (CvK) en met andere vrijwilligers van de kerk. Wekelijks werk je de administratie bij.
Je wordt ingewerkt en bijgestaan door de voorzitter van het CvK.
Kortom: een uitdagende en leuke functie.
 

Hoeveel uren werk je per week?

Wij schatten in dat dit tussen de drie en zes uur per week is. In principe werk je thuis.
 

Wat bieden wij?

Wij kunnen een onbelaste vergoeding beschikbaar stellen van € 1.900 (netto) per jaar, zijnde de vrijwilligersvergoeding.


Indien u interesse heeft, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de voorzitter van het College van Kerkrentmeesters van Venray: Wim van Maaren, tel. 06-36430735 of e-mail wjvanmaaren@outlook.com
terug